NetSuite

NetSuite, het staat bekend als een business management systeem, een breed ERP-pakket, en is bedoeld om een optimaal overzicht van je onderneming te hebben. Het is een systeem dat ERP, CRM en E-commerce combineert. NetSuite biedt dit alles in 1 database, die vanuit daar alles ondersteunt. Van financiële administratie, tot klantendatabase, tot urenregistratie. Alles voor een eenvoudige integratie van de bedrijfsprocessen. Meer doen, in minder tijd, met dezelfde mensen, dat is waar NetSuite voor staat.

De belangrijkste informatie van het bedrijf worden rechtstreeks vanuit het systeem gerapporteerd. Hierdoor weten de medewerkers van alle afdelingen wat er van hen verwacht wordt en kunnen zij toegankelijke rapportages maken voor hun belangrijke doeleinden.

Cloud software wordt aangeboden als een service waarbij je alleen betaalt voor het gebruik ervan. Back-ups en upgrades van de software worden uitgevoerd zonder dat je daar iets voor hoeft te doen en waarschijnlijk niet eens iets van merkt! Door gebruik te maken van een Cloud ERP oplossing kunt u overal ter wereld inloggen, zelfs op een mobile device.

Het is belangrijk dat een nieuw systeem goed bij de manier van werken van het bedrijf past. Er zal geen systeem zijn dat meteen perfect aansluit, maar maatwerk oplossingen kunnen zorgen dat dit wel het geval is. Voor de projecten Comforties en Dutchblue hebben wij de gehele website opnieuw geïntegreerd binnen NetSuite en diverse koppelingen mogelijk gemaakt.  

Ga terug