Webapplicaties
Daar hebben we ervaring mee sinds 1997


Meer online succes door middel van een webapplicatie? Een webapplicatie zorgt voor effici├źntie en professionalisering van de organisatie. Het versnelt o.a. tijdrovende werkzaamheden, zorgt voor een overzichtelijke toegang tot je data en koppelt losstaande systemen. Kortom, wij stroomlijnen elk proces.

De beste oplossing voor elk vraagstuk.

Een webapplicatie wordt meestal ingezet om processen te automatiseren en te vereenvoudigen, dus de kosten te drukken of nieuwe business mogelijkheden te openen.

Waarom je met ons zou moeten samenwerken?

  • Al meer dan 20 jaar ervaring
  • Moderne werkomgeving binnen Visual Studio met C# en .NET
  • Flexibele projectaanpak, groot of klein
  • Persoonlijke benadering
  • Je pakket is flexibel uit te breiden en altijd op maat
  • Wij staan open voor alle technische uitdagingen
Samenwerken
Webapplicaties

Het design moet er altijd goed uitzien, op ieder scherm en in iedere browser.

Iedere webapplicatie die wij maken is volledig responsive. Dat wil zeggen dat de applicatie zich aanpast aan het schermformaat. Een webapplicatie die getoond wordt op een smartphone heeft een hele andere beleving dan die van een desktop en vraagt daarom om een andere benadering. Wij zorgen ervoor dat deze beleving altijd optimaal is.

Een solide framework

De kennis en ervaring die we in de loop der jaren met het bouwen van webapplicaties hebben opgedaan, is vastgelegd in een framework. Dit is een geheel van software en afspraken, waarop onze webapplicaties zijn gebaseerd. Hierdoor kunnen we sneller werken en zijn onze projecten beter beheersbaar.

De software, die deel uitmaakt van het framework, bevat functies, die we ook vaak in websites nodig hebben. Denk aan het inloggen van een gebruiker, het genereren van een webpagina uit een sjabloon of het opslaan van gegevens in een database.

Het framework garandeert verder de stabiele en snelle werking van de webapplicatie. De veiligheid is in 2013 getest met behulp van software van Acunetix. Daarbij zijn meer dan drie miljoen pagina's opgevraagd in de webshop van Mediq Suisse en geen problemen gevonden.

Voordelen van een webwinkel