Over ons


Ontmoet ons team. Met een hecht team van online professionals werken wij met korte lijnen en kunnen we allemaal doen waar we goed in zijn. Geen opdracht is voor ons te gek en we worden graag uitgedaagd voor complexe online vraagstukken.

Het team

Meindert Vos - directeur Corn Group

Meindert Vos
Directeur / senior back-end developer

Twan Schipper - Front-end developer Corn Group

Twan Schipper
Front-end developer / aanspreekpunt / projectleider

Chris Berg - back-end developer Corn Group

Chris Berg
Systeembeheerder / back-end developer

Tim Molenaar - back-end developer Corn Group

Tim Molenaar
Back-end developer / NetSuite specialist

vacatures Corn Group

Jij?
Bekijk onze vacatures

Burgwal 4 Delft

Corn Group

Totaaloplossing
Wij ontwikkelen websites, webwinkels en webapplicaties en geven advies op het gebied van internet. Tevens zijn wij één van de oudste internet providers van Nederland. Onze klanten hebben bij ons maar één aanspreekpunt nodig voor alles wat met internet te maken heeft.

Advies
We geven onze klanten ook advies, bijvoorbeeld over de kwaliteit van een website of over het ontwikkelen van nieuwe activiteiten op internet. We baseren ons daarbij op onze ruime ervaring met internetprojecten.

Wat we doen

Een website / webapplicatie die meegroeit
Wij werken altijd met een CMS waarbij gerichte maatwerkoplossingen mogelijk zijn. Wij vinden niet dat een bedrijf zich moet aanpassen aan de software, de software moet bij de bedrijfsvoering passen. Daarom zorgen wij, of je bedrijf groot of klein is, dat deze mogelijkheid er altijd is. Misschien begin je wel klein en wil je steeds meer mogelijkheden toevoegen aan je website. Je wilt niet iedere keer opnieuw een website laten maken, maar een die meegroeit met je bedrijf. Dat is waar wij met onze flexibele oplossingen voor zorgen.

Uitdaging door gevarieerde opdrachten
Wij hebben al meer dan 20 jaar gewerkt voor heel veel verschillende Nederlandse en buitenlandse bedrijven. Van corporate websites, tot rapportagesystemen, van vacature websites tot webwinkels en van automatisering van bloemleverancieren tot ticketsystemen voor beurzen. Kortom, van alle markten thuis.

Wat Corn Group doet
Waar Corn Group voor staat

Hoe wij onszelf omschrijven

  • Ervaren - Al meer dan 20 jaar in het vak.
  • Open - Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk en staan open voor alle online vraagstukken.
  • Flexibel - Een flexibele projectaanpak, groot of klein.
  • Leergierig - Geen project is hetzelfde, wij vinden het belangrijk om te blijven leren.
  • Kwalitatief - Alle bovenstaande punten zijn belangrijk, maar kwaliteit staat voorop.
  • Optimistisch - Geen vraagstuk is te complex, wij zijn altijd optimistisch over een goed resultaat.

Ondanks dat er zoveel verschillende projecten worden gedaan, blijft waar we voor staan sterk terugkomen in de projecten. Wij horen van klanten dat ze enthousiast zijn over onze projectaanpak, onze werkwijze. We werken graag samen met de klant, willen alles weten over het bedrijf en willen zo veel mogelijk terugkoppeling. Dit zorgt ervoor dat je op een lijn zit en je samen naar een resultaat werkt waar je tevreden op terug kunt kijken.

Advies

De meeste projecten die wij doen beginnen met een advies. Soms blijft het daarbij. Meestal niet...

De laatste tijd lopen wij regelmatig tegen verouderde websites en verouderde software aan. Wat is verstandig om te doen, en wat niet? Gewoon opnieuw beginnen kan wel bij een 'normale' website, maar bij complexere systemen is dat meestal niet verstandig. Dergelijke trajecten zijn duur en lopen gemakkelijk grote vertraging op. Een geleidelijke overgang is beter beheersbaar en er kan sneller van de verbeteringen worden geprofiteerd.

Voorkomen is beter dan genezen en daarom spreken we onze klanten vaak over het verbeteren van bestaande websites en webapplicaties. Bijvoorbeeld het verbeteren van de vindbaarheid, het responsive maken van je website of het moderniseren van de vormgeving.

Corn Group website advies