E-commerce in NetSuite

Dutchblue is een grote speler op het gebied van zorgproducten. Als één van de eersten in hun branch lanceerden zij een website om hun producten aan te bieden op internationaal niveau tegen lage prijzen. Corn Group heeft vanaf het begin nauw samengewerkt met Dutchblue en dat leidde tot een mooi resultaat: een volledig geautomatiseerde website in verschillende talen waar klanten uit verschillende landen hun producten konden aanschaffen zonder tussenkomst van een werknemer van Dutchblue.

Dutchblue webwinkel NetSuite

Na vele jaren trouwe dienst is in 2015 de website geheel vernieuwd en verplaatst naar een omgeving genaamd NetSuite. Een omgeving waar marketing, boekhouding en technische aspecten samenkomen en vanuit een browser aangestuurd kunnen worden. Door bedrijfsinformatie te centraliseren en met het hele bedrijf op één platform te werken is er meer transparantie tussen verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

Wij konden deze uitdaging zeker niet laten liggen, dus hebben wij ons verdiept in NetSuite en als één van de eersten in Europa een website gebouwd binnen deze omgeving. Dit was zeker niet eenvoudig en heeft ons de nodige ervaring opgeleverd. We zijn tevreden met het resultaat. Op dutchblue.com kunt u de website bewonderen.

Ga terug