E-Commerce in NetSuite

Comforties heeft veel ervaring met de verkoop van medische gebruiksvoorwerpen. Onder andere latex handschoenen, mondmaskers en tegenwoordig ook kleding. Comforties levert zowel aan grote afnemers als aan kleinverbruikers. Corn Group heeft vanaf het begin nauw samengewerkt met Comforties met betrekking tot het bouwen van de website. Het resultaat heeft jarenlang tevreden klanten opgeleverd.Comforties webwinkel Netsuite

NetSuite
In 2014 was het tijd voor een grote vernieuwing van de website. Comforties.nl is in zijn geheel verplaatst naar NetSuite, een omgeving waar marketing, boekhouding en technische aspecten samenkomen en vanuit een browser aangestuurd kunnen worden. Door bedrijfsinformatie de centraliseren en met het hele bedrijf op één platform te werken is er meer transparantie tussen verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

Corn Group heeft zich verdiept in het NetSuite-pakket en als één van de eersten in Europa een website opgeleverd met alles erop en eraan. Door dit project hebben wij veel ervaring op mogen doen. We zijn tevreden met het resultaat. Op comforties.nl zie je het resultaat.

Ga terug