Professionele SEO-teksten

Bij Corn Group zijn we continu op zoek naar mogelijkheden om de websites voor onze klanten beter te maken. Dit doen wij op alle gebieden. Daarom zijn we continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen met andere creatieve internetbureau's, fotografen, vormgevers en tekstschrijvers. Onze nieuwste samenwerking is ontstaan met Heleen Dierdorp. Heleen schrijft creatieve seo-teksten voor websites. Hiermee zorgt ze dat websites beter worden gevonden, pakkend zijn en de interesse van de lezer wekt.

Binnen onze website pakketten is er de mogelijkheid om het gekozen pakket uit te breiden met zogenoemde extra's. Door deze extra's zorg je ervoor dat je website naar een hoger niveau getild wordt. Heleen vindt het leuk om zich onder te dompelen in jullie organisatie en dit op een creatieve wijze uit te werken op papier. Het verhaal over jouw bedrijf, jouw producten of diensten wordt gericht geschreven voor de doelgroep en op een manier dat het geoptimaliseerd is voor Google.

Wie is uw tekstschrijver?

Heleen Dierdorp is twintig jaar zelfstandig tekstschrijver voor uiteenlopende organisaties, zowel in de profit en non-profit sector. Onder de vlag Happy Matters schrijft ze heldere, lekker leesbare teksten. Op een natuurlijke wijze verweeft zij hierin de door u gewenste termen voor zoekmachines (seo-woorden). De teksten zijn dus zo opgebouwd dat ze zowel uw doelgroep als de zoekmachines aanspreken. Naast tekstschrijver is Heleen Dierdorp creatief strateeg. Uw teksten worden dus met een creatieve én commerciële bril op geschreven!

Ga terug