Met Google Posts je bedrijfsvermelding uitbreiden

Nieuwe uitbreiding binnen Google Mijn Bedrijf: Google Posts. De uitbreiding is een perfecte mogelijkheid om meer actuele informatie aan je bezoekers te geven. Google Posts geeft je de gelegenheid om door middel van berichten extra content aan je account toe te voegen in de vorm van nieuws, acties, evenementen, producten en services. Het is een perfecte manier om je bedrijf te promoten en kost niets.

Gebruik 100 t/m 300 woorden

Al deze berichten worden getoond in de bedrijfsvermelding in Google. Berichten die je daar plaatst mogen maximaal 300 woorden en kun je aanvullen met een uitnodigende foto. Zorg dat deze pakkend en overtuigend is en uitnodigt tot lezen.

Call-to-action

Vervolgens heb je nog de keuze om een passende call-to-action knop onder je bericht te plaatsen. Ons advies is om dit zeker te doen, het kan je potentiële bezoeker net over de drempel trekken.

Een bericht aanmaken op Google Posts doe je zo

Ga naar je Google Mijn Bedrijf omgeving en ga naar het onderdeel ‘locatie beheren’.

Vervolgens zie je in de linker navigatie het onderdeel ‘berichten’ en op ‘schrijf je post’. Je krijgt het venster te zien om een nieuw bericht aan te maken.

Tevreden met je bericht? En heb je een passende foto en call-to-action geplaatst? Dan kun je in de voorbeeldweergave bekijken of de post naar je zin is. Even dubbel checken en plaatsen maar!

 

Ga terug