MediVacature carrièremagazine - 17e editie


MediVacature is de grootste vacaturewebsite in zorg en welzijn van Nederland. Naast de vacaturewebsite, die wij ook hebben ontwikkeld en nu nog beheren, geeft MediVacature jaarlijks een carrièremagazine uit. Voor alle deelnemers van de vacaturewebsite is daar ruimte om meer te vertellen over hun organisatie. Het magazine wordt verspreid onder afstudeerders van o.a. de opleidingen MBOv, HBOv, SPH, MWD, MMZ en Verzorgende. Corn Group is bij alle edities van het carrièremagazine betrokken geweest. Wij verzorgen hiervoor de art direction, communiceren met de deelnemende organisaties en zorgen dat de bestanden drukklaar bij de drukker aangeleverd worden.

MediVacature magazine omslag

 

50 Zorginstellingen leveren tekst en beeldmateriaal aan voor een redactioneel artikel en een organisatiepresentatie. Aan ons de taak om dit aantrekkelijk vorm te geven, toegespitst op de doelgroep en aan te laten sluiten bij de wensen en huisstijl van deze zorginstellingen. Het magazine wordt in duizenden aantallen verspreid over scholen binnen het hele land.

Art direction en traffic
Naast het magazine waren we verantwoordelijk voor de communicatie met de 50 zorginstellingen. Het is leuk en uitdagend niet te maken te hebben met één opdrachtgever, maar met 50. Door goed te luisteren naar alle wensen, te kijken naar de stijlgidsen en ontwerpen aan te laten sluiten bij de huisstijl die zij hanteren, is het gelukt om magazine op te leveren met erg enthousiaste deelnemers.

Layar
Augmented Reality (Layar) is bij deze editie verder ingezet om de connectie tussen offline en online te maken. Pagina’s kunnen gescand worden met de Layar app, waarna er extra content te zien in de vorm van video, call-to-action knoppen of Social media links. Het is voor de zorginstellingen een extra mogelijkheid om de lezers naar hun website te krijgen, of direct contact op te laten nemen. Zo kunnen zij potentiële werknemers nog meer over hun organisatie vertellen.

Online magazine
Naast de verspreiding van het print magazine, wordt het magazine ook digitaal aangeboden op de website van MediVacature.

Vlaamse variant - CareJobs

Voor het project in België, genaamd CareJobs, hebben we een soortgelijk carrièremagazine uitgebracht. Voor hen was het inmiddels de 15e editie. Meer over dat project lees je hier.

Drukwerk ontwerp laten maken?
Wij hebben ruim 17 jaar ervaring met het ontwerpen van drukwerk. Wij laten alle drukwerk aansluiten bij jouw bedrijfsvisie en spitsen het toe op de doelgroep. We gaan niet voor standaard, maar voor maatwerk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

 

MediVacature drukwerk - Saffier


MediVacature drukwerk - Reinaerde


MediVacature drukwerk - HMC


MediVacature drukwerk - Sint Jacob


MediVacature drukwerk - Archipel


MediVacature drukwerk - Vitree

Ga terug