De persoonlijke benadering van tussenpersonen in een responsive jasje

Polisdesk is een tussenpersoon op het gebied van verzekeringen. Polisdesk werkt met diverse gerenommeerde maatschappijen samen, om zo een goede dekking tegen een juiste prijs te kunnen bieden. Dit samen met het belangrijkste USP van Polisdesk: het persoonlijk advies. Het liefst nemen zij hun klanten alles uit handen en gaan ze samen met de klant kijken welke verzekering het best bij de situatie van de klant past.

Polisdesk Nederland website

Vertrouwen en persoonlijk advies

De nieuwe website moest vooral vertrouwen uitstralen en laten zien dat zij door middel van persoonlijk advies, jou kunnen helpen met het afsluiten van je verzekering. Door de website overzichtelijk te houden, te werken met online rekenmodules en de mogelijkheid om op ieder moment contact op te kunnen nemen met Peter of Coen, zodat jij een verzekering kiest die bij jou past.  

Gedurende het project zijn er veel overlegmomenten geweest en zijn Peter en Coen erg betrokken geweest bij het project. Per onderdeel van het proces was er een feedback moment, waarbij gespard werd over of layout en de user interface aansluit bij de verwachtingen van de gebruiker. Door deze samenwerking kwamen we snel uit bij het gewenste resultaat.

Ga terug