Websites
Daar hebben we ervaring mee sinds 1997


Geen website is hetzelfde. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het bedrijf en wat de website voor jullie moet gaan opleveren. Wij staan open voor alle soorten websites. Van klein tot groot, van een online presentatie tot en met op maat gemaakte webshops. Wij zorgen voor een website die qua uitstraling en functionaliteit als een jas past binnen de organisatie.

Een succesvolle website, waarbij wij alles uit handen nemen

Een website moet iets waardevols zijn voor jouw bedrijf, iets toevoegen. Dit kan zijn in de vorm van een bedrijfspresentatie, verhogen van conversie of omzet. De meeste projecten die wij doen beginnen met een advies. Soms blijft het daarbij. Meestal niet...

Waarom je met ons zou moeten samenwerken?

 • Al meer dan 20 jaar ervaring
 • Altijd een op maat gemaakt design
 • Flexibele projectaanpak, groot of klein
 • Persoonlijke benadering
 • Je website altijd eenvoudig zelf te beheren
 • Je betaalt alleen voor de mogelijkheden die je echt gebruikt
 • Geoptimaliseerd voor goede vindbaarheid in Google
 • Je website is flexibel uit te breiden
 • Wij staan open voor alle technische uitdagingen
 • Na oplevering staan wij altijd voor je klaar 
 • Een snelle, geoptimaliseerde website, voor de beste beleving
Websites
Vergelijk website pakketten

Vergelijk onze website pakketten

Iedere website is anders. Graag willen wij alvast een globale indruk geven van de mogelijkheden en welk prijskaartje je daarbij kunt verwachten. Daarom hebben wij verschillende website pakketten. Zo kun je bekijken welk website pakket het best aansluit bij de wensen van jouw bedrijf. Eén ding is zeker, wij zorgen ervoor dat je website uniek is. Door in gesprek te gaan over het ontwerp, de functionaliteit, de doelgroep en het doel van de website, willen wij een website maken die aansluit bij deze uitgangspunten.

Vergelijk pakketten
De website van Medivacature hebben we door Corn Group laten maken. Dankzij deze samenwerking hebben we ons concept kunnen indelen en uitdragen zoals wij dat precies willen. Dit was niet gelukt als wij een 'standaard' website hadden genomen. Dankzij de vakkundige en snelle support zorgen wij dat onze website altijd up-to-date is.
Hans Vogelzang, Medivacature.nl

Het design moet er altijd goed uitzien, op ieder scherm en in iedere browser

Iedere website die wij maken is volledig responsive. Dat wil zeggen dat de website zich aanpast aan het schermformaat. Een website die getoond wordt op een smartphone heeft een hele andere beleving dan die van een desktop en vraagt daarom om een andere benadering. Wij zorgen ervoor dat deze beleving altijd optimaal is.

Wij zorgen voor een veilige website

Veiligheid is misschien wel het belangrijkste thema op het internet van dit moment. Zijn je gegevens veilig, en die van je klanten? Hoe gaan we zelf om met deze vragen? Als ingenieurs zoeken wij vooral naar praktische oplossingen. Wij beperken het risico, zodat je gegevens of die van je klanten, niet in handen komen van derden.

Een nieuwe website moet goed gevonden worden

Google past regelmatig de algoritmes aan, die worden gebruikt voor het indexeren van websites. De concurrentie zit ook niet stil. Hoe zorg je dan dat je website op de eerste pagina blijft staan?

Wij zorgen voor een gestructureerde, goed opgebouwde website, waarbij wij content richtlijnen geven. Daarnaast bouwen wij iedere website voor alle devices (responsive). Dit zorgt ervoor dat je hoger scoort bij mobiele zoekresultaten. Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van vindbaarheid en SEO op de voet, zodat we u altijd op de juiste manier kunnen helpen met deze online uitdaging.

Altijd scherp, oog voor detail

Je strakke design moet er altijd pixel-perfect uit zien, dat vinden wij. Met de super scherpe schermen die je tegenwoordig hebt voor verschillende devices (retina, 4K, 5K), kan het menselijk oog geen onderscheid meer maken tussen losse pixels vanaf een bepaalde kijkafstand. Wij willen dat je afbeeldingen scherp zijn, altijd en op ieder schermformaat.

Hosting van je website

Wanneer een website afgerond is zorgen wij ervoor dat deze veilig op een server in de cloud terecht komt. Wij werken hierbij met de AWS servers van Amazon. Amazon is de grootste speler op de markt als het gaat om cloud computing. Het is flexibel, makkelijk uit te breiden en het kan meegroeien met de website. Daarnaast is veiligheid voor deze servers belangrijk. Ze werken met Amazon VPC om hoge bescherming te kunnen bieden. Backupen van het totale systeem is zelf in te stellen, daarom zijn de gegevens in no-time weer beschikbaar, mocht er sprake zijn van een storing.

Domeinnaam aanvragen

Als je nog geen domeinnaam hebt, kun je deze bij ons aanvragen. Wij werken samen met gerenommeerde partners. Aanvragen van een domeinnaam is binnen een paar stappen gedaan. Vul in welke domeinnaam je graag zou willen, wij controleren de beschikbaarheid en je ontvangt meteen terugkoppeling.

Een .nl domeinnaam kun je bij ons al aanvragen vanaf € 9,95 per jaar. Laat je door ons een website maken, dan krijg je de .nl domeinnaam helemaal gratis.

*Prijs is exclusief BTW

Vraag domeinnaam aan