Dit doen wij


Wij willen samen met de klant zorgen voor online succes. Sinds 1993 zijn wij binnen de automatisering / ICT werkzaam geweest voor zeer diverse klanten. Vanuit ons kantoor in Delft werken wij aan responsive websites, webwinkels, op maat CMS'en, CRM'en en webapplicaties. We staan altijd voor ieder online vraagstuk open, zijn nieuwsgierig en vinden altijd een elegante oplossing die past bij jouw bedrijf.

Websites

Geen website is hetzelfde. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het bedrijf en wat de website voor jullie moet gaan opleveren. Wij staan open voor alle soorten websites. Van klein tot groot, van een online presentatie tot en met op maat gemaakte webshops. Wij zorgen voor een website die qua uitstraling en functionaliteit als een jas past binnen de organisatie. De meeste projecten die wij doen beginnen met een advies. Soms blijft het daarbij. Meestal niet...

Meer over websites

Websites
MJK Automatisering corporate website

MJK Automatisering Corporate website

MediVacature - vacaturewebsite - ontwerp, ontwikkeling en onderhoud

MediVacature Vacaturewebsite - ontwerp, ontwikkeling & onderhoud

Polisdesk - verzekeringen met persoonlijk advies

Polisdesk Verzekeringen met persoonlijk advies

Mediq Suisse webshop

Webwinkels

Wanneer je door ons een webwinkel laat bouwen, weet je dat deze flexibel indeelbaar en vorm te geven is. We gaan graag in gesprek over de ideeën die jullie hebben, welke doelgroep daarbij hoort, welke stijl jullie in gedachten hebben en welke functionaliteiten er in de webwinkel moeten zitten. Het is belangrijk om goed onderzoek te doen, of onderzoeken te bekijken naar de weg die de doelgroep doorloopt wanneer zij een product kopen. Door deze analyse kan de webwinkel zo optimaal mogelijk ingericht worden.

Meer over webwinkels

Dutchblue - webwinkel voor zorgartikelen

Dutchblue Webwinkel voor zorgartikelen

Mediq Suisse webshop

Mediq Suisse Webwinkel voor zorgartikelen

Comforties - webwinkel voor zorgartikelen

Comforties Webwinkel voor zorgartikelen

Webapplicaties

Meer online succes door middel van een webapplicatie? Een webapplicatie zorgt voor efficiëntie en professionalisering van de organisatie. Het versnelt o.a. tijdrovende werkzaamheden, zorgt voor een overzichtelijke toegang tot je data en koppelt losstaande systemen. Kortom, wij stroomlijnen elk proces.

Meer over webapplicaties
Webapplicaties