360 Business View

Google Street-View. Daar heeft inmiddels wel van gehoord. Het gele poppetje binnen Google Maps die je kunt slepen naar een gebied/straat waar je wel eens een kijkje wilt nemen. Je doet het om je route te bepalen in een vreemde stad, alvast stiekem te kijken waar je de vakantie gaat doorbrengen en of je jezelf of je auto kunt spotten.

Volgende stap is Street-View voor bedrijven. In principe hetzelfde, maar hiermee stap je bij het bedrijf naar binnen. Met unieke 360 Business View foto’s van Google kun je hiermee je bedrijf letterlijk op de kaart zetten. Daarnaast wordt deze foto getoond wanneer er op je bedrijfsnaam of bedrijfslocatie gezocht wordt binnen Google. Je hebt het vast wel eens gezien, het is het stukje bedrijfsinformatie wat aan de rechterkant binnen Google Search verschijnt. Probeer het eens uit voor je eigen bedrijf. Zie je geen of onvolledige gegevens over je bedrijf staan? Gelijk aanpassen, je scoort hier flink mee binnen Google. Tegenwoordig gebruikt 93% van de mensen Google om informatie op te vragen. Zonde als je hier niet optimaal gebruik van maakt, toch?

360 graden bij Koninklijke Grolsch

Wanneer je zoekt op Koninklijke Grolsch zie je een nette opsomming van gegevens, inclusief een 360 tour.


Ik vind het een groot voordeel om door middel van een 360 graden foto je organisatie een gezicht te geven. Niet alleen voor locaties waar je zo’n foto het eerst zou verwachten: restaurant, winkels, hotels, maar ook voor andere sectoren. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een indruk te krijgen van hoe de Koninklijke Grolsch brouwerij er van binnen uit ziet?  

Bij Corn Group zijn we er van overtuigd dat een 360 graden foto iets toevoegt aan je bedrijf, aan wat je wilt uitdragen op internet. Daarnaast word je beter gevonden op Google, verhoogt het winkelbezoek en uiteindelijk omzet. We weten ook hoe belangrijk de kwaliteit van deze foto’s zijn en het enorme verschil van fotograferen. 

Benieuwd of het iets voor jouw organisatie is? Wij bieden 360 graden foto’s aan die worden gemaakt door gecertificeerde Google Street View fotografen. Kwaliteit gegarandeerd.

Dezelfde technologie die gebruikt wordt voor Google Street-View is nu ook beschikbaar voor binnen bij bedrijven. Een uniek kijkje binnen bij je bedrijf met een Google Virtual Tour. Met de unieke 360 Business View foto's van Google zet je je bedrijf letterlijk op de kaart, zorg je dat je opvalt binnen de zoekresultaten van Google Search & Google Maps en geef je bezoekers de mogelijkheid om met de 360 rondleiding een kijkje binnen te nemen. Kortom, een unieke marketing tool om je bedrijf in de spotlight bij Google te zetten - 360Promotion."
Ga terug